bgimage

Uitnodiging: CMD Breda presenteert de Void( )

Nienke Huitenga op 23 mei 2014 CMD

CMD Breda bestaat ruim 12 jaar en dat vieren wij graag met iedereen. Ter ere van ons lustrum presenteren we de eerste uitgave van de Void( ) op 12 juni om 16.00. Kom je met ons proosten? 

De Void( ) is een prikkelende en inspirerende tussenruimte waar verschillende expertises en ambities elkaar vinden en versterken. Daar waar CMD Breda zich bevindt. 

CMD Breda bestaat ruim 12 jaar, halverwege tussen 10 en 15 jaar, midden tussen twee lustrums. Ruimte voor een terugblik op wat we bereikt hebben met onze opleiding. Een moment van reflectie dat we willen delen met onze partners. Een gelegenheid om de positie van CMD aan te scherpen en de wereld te laten zien waar we staan. We doen dat met de eerste van wat een serie publicaties gaat worden. Onder het thema Void().

Op 12 juni houden we de Void( ) ten doop, met de presentatie van de eerste uitgave. Wij ontvangen je in een passende entourage van recent studentenwerk dat onlangs in samenwerking met Anglia Rusking University in Cambridge is geëxposeerd.

Tijdens deze vernissage is er een performance van de Symfonie Spirograaf van Scott van Haastrecht.

Wij nodigen je uit om op 12 juni, vanaf 16.00 samen met ons de Void( ) te vieren. En onder het genot van een drankje te reflecteren op verleden, heden en toekomst.

Void( ) commissie
Ria van Ooijen - Hugo van Roy - Wander EIkelboom - Michel Witter - Paul van 't Hullenaar

Adres / Foyer Avans Hogeschoollaan 1 Breda

RSVP
Laat ons weten of je komt? Mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
 

blog_comment_title

blog_comments_title