bgimage

Keuzegids HBO 2012: CMD weer op nummer 1!

Ria van Ooijen op 20 oktober 2011 CMD

De HBO Keuzegids vermeldt op haar site het volgende:

"Er zit een groot verschil tussen de best en slechtst beoordeelde opleiding CMD. Bovenaan komen de twee opleidingen van Avans. Breda komt net boven Den Bosch uit, door meer ruimte voor het aanleren en oefenen van vaardigheden en door de goede faciliteiten, zoals de bibliotheek en digitale voorzieningen. In Den Bosch is de studiebegeleiding wel iets beter georganiseerd.

De beide Avans-opleidingen krijgen net als Leeuwarden en Rotterdam een bovengemiddelde score van deskundigen. Studenten van de laatste twee opleidingen zijn het daar echter niet mee eens en geven die niet meer dan een gemiddelde beoordeling. Daardoor komen ze een stuk lager uit dan hun Brabantse tegenhangers."

De Keuzegids Hoger Onderwijs is bestemd voor scholieren die zich oriënteren op studies. In de gids staan de meest actuele feiten en kwaliteitsoordelen over alle opleidingen in het HBO vermeld. Voor deze vergelijking is gebruik gemaakt van de landelijke Studiekeuzedatabase van ResearchNed, statistieken over studiesucces van de HBO-raad, accreditatiegegevens en studentenoordelen uit de Nationale Studenten Enquête (NSE).

blog_comment_title

blog_comments_title